Selskaber

 

 

 

 

SELSKABER

 

 

Vi beder Dem venligst betragte forslagene som vejledende.

Vi glæder os til, ved et personligt møde, at fremvise vore lokaler og mulighederne i disse, samt i fællesskab med Dem planlægge de endelige detaljer omkring Deres festarrangement hos os.

På forhånd kan vi love Dem, at stigann’s køkken og personale vil gøre alt for, at Deres fest bliver så vellykket som muligt.

Skulle De have yderligere spørgsmål, er De naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 63 03 30 eller e-mail

Vi ser frem til at byde Dem velkommen i vores restaurant!

Med  venlig hilsen

Restaurant stigann

 

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 25 personer. Eller efter aftale.

 

 

Vi klarer alle former for selskaber. Eksempler på selskaber vi har erfaring med:

Bryllup, Fødselsdag, Mærkedag, Firmafest, Julefrokost, Begravelse, Konfirmation, Jubilæum, Keglearrangement mv.

 

 

 

 

 

 

FORESLAG TIL SELV AT SAMMENSÆTTE EGEN MENU

 

Velkomstdrink:

 

Fransk kir.                                                                    45,-

Peche aperitif.                                                             45,-

1 glas Cremant D'Alsace.                                            55,-

Kir Royal.                                                                     55,-

Asti.                                                                             50,-

 

Tilbehør:

 

* Oliventapenade.                                                         10,-

* Soltørret tomatpesto.                                                 10,-

* Vælg mellem forskellige mundrenser, f.eks:      

- Æblerosmarinsobet

- Limegranite

- Rødvinsgranite

- Citronsobet

- Myntesobet.                                                fra 35 - 55 kr. pr. person.

 

Foretter:

 

* Røget laks med flødestuvet pasta og spinat.             90,-

 

* Dampet rødspættefilet, med krebsehaler,

hummersauce og butterdej fleuron.                             95,-

 

* Koldtstegt andebryst på rødkålssalat

med valnød og appelsin.                                             85,-

 

* Røget laksetartar med agurkesalsa.                         90,-

 

* Carpaccio af let stegt oksemørbrad med 

sennepssyltet blomkål og krydderurte olie.                110,-

 

* Suppe fx.

- Gulerødsuppe

- Blomkålssuppe

- Kartoffelsuppe

- Tomatsuppe                                                              75,-

 

* Parfait au foie gras med rødløgskompot

og brioch.                                                                     95,-

 

* Pocheret kyllingebryst anrettet på hovedsalat

med rabarberkompot og farmordressing.                     65,-

 

 

 

Hovedretter:

 

* Kalvefilet som vildt med waldorfsalat, 

garniture, kartofler og vildtsauce.                              210,-

 

* Gammeldags oksesteg med glaseredløg,

gulerødder, bønner, kartofler og flødesauce.             195,-

 

* Helstegt dansk oksefilet med garniture,

smørstegte kartofler og rødvinsauce.                       195,-

 

* Krydderurte marineret kyllingebryst

med kartoffelsouffle og hvidvinsdampet

gulerod og hvidvinsauce.                                           170,-

 

* Helstegt oksemørbrad med årstidens

garniture og kartoffel, pebersauce

og pommes pailes.                                                     255,-

 

* Entrecote med årstidens garniture og

hasselbagt kartoffel, håndpisket bearanise sovs.       185,-

 

* Dampet rødfisk med ærterisotto

og hollandaise sovs                                                     185,-

 

* Skinkemignon med ovnbagte tomater,

fennikel, årstidens katofler og dildsauce.                    165,-

 

 

 

Desserter:

 

* Chokoladefondant med vanilieis og hindbærcoulis.                        95,-

* Frugtsalat med råcreme og sukkerglaseret butterdej.                     80,-

* Fragelite roulade med passioncreme og chokoladeslør.                 85,-

* Isbombe af vanilie og jordbæris med florentin og flødeskum.         80,-

* Luxus desserttallerken... 3 små forskellige desserter.                   115,-

* Creme Brulee med hindbærsorbet.                                                 90,-

* Nøddekurv med 3 slags is, frugt og karamelslør.                           90,-

 

 

 

 

Natmad:

 

* Kalvebiksemad.                                                                              70,-

* Aspargessuppe.                                                                             65,-

* Pølsebord.                                                                                      85,-

* Tærter.                                                                                           55,-

* Kartoffelsalat med frikadeller.                                                       55,-

* Gryderet.                                                                                        70,-

 

 

 

 

Snack:

 

* Forskellige slags snacks.                          15,- pr.person

* Lux snacks.                                              25,- pr.person

 

 

 

Kaffe/Te.                                                       30,-

 

Til kaffen:

* Petit four.                                                  15,-

* Kransekagekonfekt.                                 15,-

 

 

 

 

 

Blomster:

Du kan selv medbringe blomster. Vi vil osse meget gerne hjælpe, og stå for blomsterdekorationer.

 

 

Musik:

Vi har iøvrigt musikanlæg klar, så du kan sætte din telefon, bærbare computer el lign til og der være din egen jukebox