Nytårsmenu

 

 

 

Stigann´s Nytårsmenu

 

 

Forret:

Rødtunge serveret med syltet skorzonerod og friteret gulerod

 

 

Mellemret:

Varmrøget andebryst serveret med blommekompot og tyttebær

 

Mundrens:

Citrussorbet

 

 

Hovedret:

Kalvemørbrad.

Serveret med squash, rødbede og jordskok, pommes anna og morkelsauce

 

 

Dessert:

Panna cotta med hvid chokolade, marcipan, kaki coulis

 

 

Kr. 550.- pr. person.

 

 

 

 

Afstemt vinmenu:

 

 

Hvidvin

Pinot Gris Réserve

1 glas pr. person

 

 

Rødvin

Valpolicella Ripasso, Paolo Cottini.

1/2 flaske pr. person

 

 

Dessertvin

Pineau des Charentes

1 glas pr. person

 

Kr. 355.- pr. person.