Nytårsmenu

 

 

 

Stigann´s Nytårsmenu

 

(Nytårsaften lukker vi kl 23)

 

 

Forret:

Krydderurte bagt torsk. Med rødbedeskum og fritered kabers

 

 

Mellemret:

Timian Pocheret kyllingebryst med julesalat og syltede druer

 

 

Mundrens:

Pæresorbet med cremant

 

 

Hovedret:

Trøffel Faseret kalvemørbrad. Med glaserede jordskokker,

hvidvinsdampet gulerod, pommes macaire og trøffelsauce

 

 

Dessert:

Panna cotta med passionsfrugt og tuilles

 

 

Kr. 550.- pr. person.

 

 

 

 

Afstemt vinmenu:

 

 

Hvidvin

Chardonnay

Sebastani, Sonoma Valley

1 glas pr. person

 

 

Rødvin

Valpolicella Ripasso, Classico Superiore

1/2 flaske pr. person

 

 

Dessertvin

Pineau des Charentes Blanc 10 years old

1 glas pr. person

 

Kr. 355.- pr. person.