Månedens Menu

 

 

 

Månedens Menu

 

 

Hummer Farseret Kulmule

Med peberfrugt og dildsauce

Hake with lobster, bell pepper and dill sauce

 

 

Røget Andebryst

På salat serveret med tyttebær og appelsin

Smoked duck breast with salad, lingonberry and orange

 

 

Svinemørbrad

Med tørret skinke serveret med blomkål pure, bagte løg,

Kartofler og kantarelsauce

Pork tenderloin served with colliflower, baked onions,chanterelle sauce and potatoes

 

 

Vesterhavsost

Med med kirsebær

Vesterhavs cheese with cherry

 

 

Bagt Nektarin

Hindbærmousse

Baked nectarine served with raspberry mousse

 

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

Vin Menu

 

La Vieille Ferme Blanc

Kendt for sin ekstraordinære værdi for pengene, og inkluderet i den berømte Wall Street Journal,

er La Vieille Ferme Blanc frugtagtig, skarp og blød med stor krop. En vidunderlig nydelse vin.

1 glas per. Person

 

 

Zinfandel

Sebastiani, Sonoma Valley.

En af Sonomas adelmærker hvis særkende er den store og brede sødme. Duften af modne blommer

og svesker er fulgt op af en delikat sødmefuld smag, godt indpakket af milde og harmoniske tanniner.

½ flaske per. Person

 

 

Pineau des Charentes 5 års

1 glas per. Person

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer