Månedens Menu

 

 

 

Månedens Menu

 

 

 

Terrine af torsk

Med blomkål og dildolie

Terrine of cod with cauliflower and dill oil

 

 

Anderilette

Serveret med syltet melon

Duck rilette served with

 

 

Krydderurte marineret nakkekotelet

Serveret med gulerod, selleri, bagte løg,

Kartofler og æbleglace

Pork chop served with carrot, celery, baked onions, potatoes and appel glace

 

 

Saint Albray

Med peberconfit

Saint nektaire with bell pepper confit

 

 

Valnøddetærte

Serveret med vaniljeis

Walnut pie served with vanilla ice cream

 

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

Vin Menu

 

 

Chardonnay Reserva

Casa Silva, Chile

Fantastisk frugtrig og aromatisk vin med duft af honning og vanilie.

1 glas per. Person

 

 

Enthopio Pinitage

Vriesenhof, Stellenbosch

En rig og karakterfuld rødvin med god og fyldig smag.

Bouqueten er dejlig krydret med antydninger både af træ og frugt

½ flaske per. Person

 

 

Tokaji

Furmint Late Harvest

En rig, koncentreret og sød vin med smag af abrikos, karamel og honning.

1 glas per. Person

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer