Månedens Menu

 

 

 

Månedens Menu

 

Agurkesuppe

Cucumber soup

 

Kylling

Med basilikum og rød peber

Chicken with basil and red pepper

 

Laks

Serveret med fennikel, asparges, nye kartofler og hollandaise sauce

Salmon served with fennel, asparagus hollandaise sauce and new potatoes

 

Rød løber

Med Rødløgs kompot

Rød løber with red onion compote

 

Banantærte

Serveret med rom rosin is

Banana pie served with rum raisin ice cream

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

Vin Menu

 

 

Baron Charot blanc

Vin de Pays de I`Herault

Let tør hvidvin med frisk frugtsmag,

Som afsluttes med et krydret bid.

1 glas per. Person

 

Evaos

Corte Moschina, Veneto

Jordbunden er stenet og vulkansk,

hvilket bidrager til vinens mineralske,

charmerende stil.Vinen er vinificeret og lagret på ståltank,

hvilket understreger vinens friske, lette sommerlige stil.

½ flaske per. Person

 

Dessert vin

Pedro Ximenez

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer