Månedens Menu

 

 

 

Månedens Menu

 

 

Risotto

Med marinerede champignons

Risotto with marinated mushrooms

 

Hummerhaler

På ananas og papaya chutney serveret med cress

Lobster with pineapple and papaya chutney and cress

 

Rødspætte

Serveret med cherry tomat salsa, nye kartofler og krydderurte beurre blanc

Plaice served with cherry tomato salsa, beurre blanc and new potatoes

 

Timian paneret camembert

Med tyttebær syltetøj

Thyme breaded camembert with lingonberry jam

 

Jordbær

Gratineret med vanilje creme

Strawberries served with vanilla cream

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

Vin Menu

 

Rhône

La Vieille Ferme Blanc er svagt gullig med grønligt skær, bouquet'en er flot og frugtagtig,

og smagen er frisk, blød og velafstemt.

1 glas per. person

 

 

Chardonnay

Sebastiani, Sonoma valley

Eksotiske duftaromaer så som kokos og banan

er de dominerende indtryk men anis og citrus

anes også i den komplekse bouquet.Tiden på træfade

har givet vinen en smørret og cremet smagsoplevelse,

der gør den til en delikat og forførende nydelse.

½ flaske per. person

 

 

 

Castelnau de Suduisaut 2011

Sauternes

1 glas per.person

 

 

350,- per. person

Min. 2 personer