Menu

 

 

Månedens Menu

 

 

 

Indkogt laks

Med peber confit og rødbedeskum

 

Timian pocheret kyllingebryst

Med julesalat, syltede druer og portvins sirup

 

Kalvefilet

Med aburgine pure, portobello svampe, kartofler og trøffelsauce

 

Cheddar

Med appelsinmarmelade

 

Jordskok kage

Med karmelmousse og jordbærcoulis

 

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

 

Vin Menu

 

 

 

Pinot Grigio

Villa di Antané

Frisk ståltankslagret Pinot Grigio med druens fedmefulde udtryk,

suppleret af let krydrede undertoner á la honning og lyse blomster

1 glas per. Person

 

Zinfandel

Sebastiani, Sonoma Valley

En af Sonomas vinøse adelmærker. Her er duften af modne blommer og svesker,

fulgt op af delikat sødmefuld smag, godt indpakket af milde og harmoniske tanniner.

½ flaske per. Person

 

Noans

Dessertvin La Tunella

1 glas per. Person

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer