Menu

 

 

Månedens Menu

 

 

Ising

Med skorzonerrod og syltede perleløg

Dab with salsify and pickeld onions

 

Terrine af gris

Med gulerod og bønner

Terrine of pork with carrot and beans

 

Andebryst

Serveret med rosenkål, jordskokker, pommes anna og tyttebærsauce

Duck breast served with Brussels sprouts, Jerusalem artichokes

Pommes anna and lingonberrie sauce

 

Høgelund

Med kvæde

Høgelund with quince

 

Riskage

Med kirsebærsorbet

Rice cake served with cherry sorbet

 

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

 

Vin Menu

 

 

Baron Charcot Blanc

Vin de Pays de l’Hérault

Let tør hvidvin med frisk frugtsmag, som afsluttes med et krydret bid.

1 glas per. Person

 

 

Shiraz

Elderton Wines, Barossa, Australien

Den har en tæt mørk farve. En let duft af violer og vanilie med antydning af krydderier.

Massiv frugtsmag med længelevende eftersmag

½ flaske per. Person

 

 

Poneau des Charentes Rouge 5 år

1 glas per. Person

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer