Menu

 

 

Månedens Menu

 

 

Krydderurte bagt torsk

Med fenikkel og rygeost

Herb baked cod with fennel and smoked cheese

 

Pocheret kylling

Serveret med agurk, dild og sennepsdressing

Poached chicken with cucumber, dill and mustard

 

Salvie stegt kalvefilet

Serveret med svampe, græskar, kartofler og estragoncreme

Veal stripolin served with mushrooms, pumpkin, tarragon sauce and potatos

 

Blå Castello

Med med karamel pære

Blue castello with Caramel pear

 

Æble crumble

Med kanelis

Appel crumble served with

cinnamon ice cream

 

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

Vin Menu

 

 

Evaos

Corte Moschina, Veneto

Jordbunden er stenet og vulkansk, hvilket bidrager til vinens mineralske,

charmerende stil. Vinen er vinificeret og lagret på ståltank, hvilket

understreger vinens friske, lette og sommerlige stil.

1 glas per. Person

 

Malbee Premium

Alta Vista, Mendoza.

Vinen minder om en kraftig udgave af Bordeauxvine, men med bløde tanniner,

der leder tankerne i retning af vinene fra det sydlige Rhone.

En kraftig vin med intensitet og flot finish

½ flaske per. Person

 

Castelnau

De Suduiraut, Sauternes 2011

1 glas per. Person

 

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer