Menu

 

 

Månedens Menu

 

 

Lakserilette

Med rugbrødschips

Salmon rilette with rye breadchips

 

Confiteret Duebryst

Serveret med æble og estragon

confit of pigeon with appel and tarragon

 

Svinekølle

Serveret med rodfrugter og knust kartoffel

Pork club served with roots and crushed potatos

 

Digekrone

Med med løgkompot

Digekrone with onion jam

 

Nøddemarengs

Med pære og flødeskum

Nut meringue served with pear and cream

 

3 retter 375,- / 4 retter 410,- / 5 retter 455,-

 

 

 

 

 

 

Vin Menu

 

 

Pinot Grigio

Frisk ståltankslagret Pinot Grigio med druens fedmefyldte udtryk, suppleret af let krydrede undertoner

af honning og lyse blomster

1 glas per. Person

 

 

Valpolicella Ripasso Classico Superiore Paolo Cottini

Conittis Ripasso er elegant, frisk og tørstslukkende sammenlignet med flertallet af

egnens sødmefulde, tunge Ripassoer.

½ flaske per. Person

 

 

Pineau des Charentes Blank 5 years old

1 glas per. Person

 

350,- Per. Person

Min. 2 personer