A La Carte

 

Á La Carte

 

 

FORRETTER

 

 

Okse Carpaccio

Rucola, parmasan ost, citron, trøffel olie kr. 110,00

 

Røget laksetatar

Agurke salsa

kr. 90,00

 

Svampe risotto

Parmesan og kammuslinger

kr. 100,00

 

Hellefisk

Syltede løg, piment, sprøde jordskokker og champagne sauce

kr. 95,00

 

 

 

HOVEDRETTER

 

 

Herrebøf/Damebøf (300/200 gram) af dansk oksemørbrad fra Kildegaarden

Dagens garniture, nye kartofler, rødvins sauce og sauce Bérnaise

Herre/Dame kr.320/285,-

 

Chateaubriand af dansk oksemørbrad (trancheres ved bordet)

Oksemørbrad fra Kildegaarden, dagens garniture, nye kartofler, rødvins sauce og sauce Bérnaise, minimum 2 couverter - 35 minutter

pr. couvert kr. 295,00

 

Kyllinge bryst

På sauteret kål chilli serveret årstidens kartoffel, tomat sauce og sprød kyllinge chips

kr. 195,00

 

Glaseret lamme kotelet

Lam glaseret i lammefond serveret på krydret polenta, dagens garniture og portvins sauce med druer

kr. 265,00

 

Skind stegt kulmule

På ærte risotto og sprød skinke

kr. 219,00

 

Flamberet peberbøf af dansk oksemørbrad (flamberes ved bordet)

Oksemørbrad fra Kildegaarden, dagens garniture, nye kartofler og peber sauce, minimum 2 couverter

pr. couvert

kr. 285,00

 

 

 

Vores bøffer er altid stegt medium. Gør venligst Deres tjener opmærksom skulle de ønske en anden stegning.

 

 

 

 

 

DESSERTER

 

 

Crepes suzette (flamberes ved bordet)

Den klassiske dessert af friskbagte pandekager der flamberes ved bordet, minimum 2 kuverter

pr. couvert kr. 115,00

 

Oste anretning

Lækker kompot, marienerede oliven og fignebrød

kr. 90,00

 

Creme Brulee

Med hindbærsorbet

kr.95,00

 

Chokolade fondant

Med vaniljeis

kr. 85,00

 

Pæretærte

Med marcipan og ingefær is

kr. 85,00